Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Elektronisk sketching

Elektronisk sketching/Sketching in Hardware

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt onsdag, 24. november 2010, kl. 8:00-15:00)

Interaktionsdesignet bryder oftere og oftere ud af den traditionelle computers rammer. Skærmen, musen og tastaturet bliver erstattet af displays, dioder, kontakter og sensorer. Sketching og prototyping er en naturlig del af enhver interaktionsdesigners værktøjskasse, men hvad gør man når prototypen skal laves helt eller delvist vha. elektroniske komponenter?

Workshoppen giver dig, udover et indblik i hvordan "Elektronisk sketching" praktiseres af andre, mulighed for selv at få beskidte fingre, da du også får mulighed for at bygge din egen hardware skitse...

Arrangementet består en "teoretisk" del og en "praktisk" del, således består formiddagen af tre oplæg fra:

Efter en velfortjent frokost vil der være mulighed for, under kyndig vejledning, selv at prøve kræfter med kontakter, sensorer, ledninger, "Arduino" mv.:

Social Cane PrototypeGennem hands-on afprøvning, udforskes mulighederne med Arduino som sketching-platform. Der vil blive taget udgangspunkt i øvelser med forskellige sensorer og aktuatorer, som giver en indføring i hvilke muligheder Arduino rummer. Til slut vil alle have opfundet og bygget deres egen elektroniske sketch.

Billedet viser et eksempel på en skitse af en "Social stok". Stokken fortæller sin ejer hvis der er en af hans venner som er ude at gå en tur med en tilsvarende stok i nærheden. Det gør den ved at vibrere, lyse og give lyd. Og der er så to stokke på billedet, en til at "gå tur", og en til at fortælle at "nu er der en der går tur" i nærheden.

Arrangementet afholdes på:

DELTA
Venlighedsvej 4
2970 Hørsholm

Elektronisk sketching

Tilmelding
Program
Betaling
Deltagerliste (kun for medlemmer)