Forside -> SIGCHI.dk

SIGCHI.dk

Hvad laver SIGCHI.dk?

SIGCHI.dk arrangerer hvert år et antal aktiviteter, som giver dig mulighed for at mødes med fagfæller, udveksle erfaring og "netværke":

  • Mini-konferencer og temadage af en hel eller halv dags varighed. Konferencerne er typisk fokuseret på et særligt emne, fx e-læring.
  • Gå-hjem-møder. Vi gør meget ud af at holde øje med spændende fagpersoner, der besøger landet. Vi laver særlige SIGCHI.dk-arrangement med de pågældende personer, eller skaffer medlemmerne adgang til arrangementer.
  • Virksomhedsbesøg. Foreningen opfordrer medlemmerne til at åbne dørene til den virksomhed eller institution, de arbejder i. Typisk inviterer man max 20 personer, så der er mulighed for reel samtale. Vi ser dette som en afgørende mulighed for at styrke de personlige netværk.

Hvad kan du gøre for SIGCHI.dk?

SIGCHI.dk er for alle der interesserer sig for interaktionsdesign og bliver drevet af frivillige. Hvis du har ideer til arrangementer, godt kunne tænke dig at fortælle om dit arbejde eller hvis du gerne vil give en hånd med, så er du velkommen til at skrive til bestyrelsen.