Forside -> Studenterpris

SIGCHI.dk Studenterpris 2010

Deadline udvidet

SIGCHI.dk uddeler igen i år priser for bedste speciale indenfor fagområdet menneske-maskine interaktion og interaktionsdesign. Deadline for indstillinger er d. 1. marts 15. september 2010.

Vi opfordrer derfor alle vejledere til at indstille de bedste specialer der er bedømt ved danske institutioner i året 2009 (indtil 1. september 2010). De allerede fremsendte indstillinger indgår naturligvis fortsat!

Om prisen

Formålet med studenterprisen er at skabe opmærksomhed omkring HCI og interaktionsdesign, og at vise hvordan vores bedste studerende angriber videnskabelige og praktiske problemstillinger innovativt.

Prisen tildeles arbejder indenfor menneske-maskine interaktion i den bredest mulige forstand.

Der uddeles op til to priser. Prisernes størrelse afhænger af sponsorater, i 2009 blev der uddelt i alt 25.000 kroner.

Prisuddelingen finder sted i forbindelse med World Usability Day, der afholdes 11. november 2010.

Bedømmelsesudvalg

Olav W. Bertelsen, Aarhus Universtitet
Hans Roed Mark, Milestone Systems
Jared Donovan, Mads Clausen Instituttet, SDU
Pernille Hoffman, Creuna
Peter Carstensen, Alexandra Instituttet
Ellen Christiansen (formand), Aalborg Universitet.

Om SIGCHI.dk

SIGCHI.dk er et dansk, tværfagligt forum for praktikere, forskere, undervisere, studerende og andre, der på tværs af organisationer, ønsker at deltage i dialog omkring og innovation af menneske-maskine interaktion i ordets bredeste betydning.
SIGCHI.dk er en forkortelse for Special Interest Group on Human Computer Interaction in Denmark. (se mere på http://www.sigchi.dk)

SIGCHI.dk blev etableret som forening i 1999 og har ca. 200 betalende medlemmer og en liste på over 1.400 interesserede.

Indstilling

Indstillingen laves af vejleder, eller i særlige tilfælde af censor eller en anden fagligt velrenommeret person. Indstillingen skal udover et abstract indeholde en motivation for hvorfor arbejdet er værdigt til at modtage prisen. 
Indstillingen sker på det særlige indstillingsskema, der sammen med specialerapporten i PDF format sendes med e-mail til bedømmelsesudvalgsformand Ellen Christiansen på adressen studenterpris2010@sigchi.dk . Deadline for indstillinger er 1. marts 15. september 2010.

Indstillingsskema og yderligere oplysninger om bedømmelsesudvalg med videre kan findes på http://www.sigchi.dk/studenterpris2010