Forside -> Studenterpris -> 2007

SIGCHI.dk Studenterpris 2007

Deadline for indstillinger er d. 16. februar 2007
SIGCHI.dk uddeler igen i år priser for bedste speciale indenfor fagområdet menneske-maskine interaktion og interaktionsdesign.
Vi opfordrer derfor alle vejledere til at indstille de bedste specialer der er bedømt ved danske institutioner i året 2006 (indtil 1. februar 2007).

Om prisen

Formålet med studenterprisen er at skabe opmærksomhed omkring HCI og interaktionsdesign, og at vise hvordan vores bedste studerende angriber videnskabelige og praktiske problemstillinger innovativt.
Prisen tildeles arbejder indenfor menneske-maskine interaktion i den bredest mulige forstand.
Der uddeles op til to priser. Prisernes størrelse afhænger af sponsorater, i 2006 blev der uddelt i alt 25.000 kroner.
Prisuddelingen finder sted ved et fagligt arrangement inden sommerferien 2007.

Bedømmelsesudvalg

Bedømmelsesudvalget består af Jakob Bardram (IT Universitetet), Morten Borup Harning (Dialogical), Ellen Christiansen (Aalborg Universitet) og Jannie Friis Kristensen (Innovation Lab).

Om SIGCHI.dk

SIGCHI.dk er et dansk, tværfagligt forum for praktikere, forskere, undervisere, studerende og andre, der på tværs af organisationer, ønsker at deltage i dialog omkring og innovation af menneske-maskine interaktion i ordets bredeste betydning.
SIGCHI.dk er en forkortelse for Special Interest Group on Human Computer Interaction in Denmark. (se mere på http://www.sigchi.dk)
SIGCHI.dk blev etableret som forening i 1999 og har ca. 370 betalende medlemmer og en liste på over tusind interesserede.

Indstilling

Indstillingen laves af vejleder, eller i særlige tilfælde af censor eller en anden fagligt velrenommeret person. Indstillingen skal udover et abstract indeholde en motivation for hvorfor arbejdet er værdigt til at modtage prisen.
Indstillingen foregår per e-mail til Kasper Hornbæk, kash@diku.dk. Deadline for indstillinger er 16. februar 2007 og indstillingen skal ske ved brug af denne formular (RTF).
Nærmere oplysninger om studenterprisen og hvordan specialer kan indstilles kan findes på http://www.sigchi.dk/studenterpris2007