Forside -> Studenterpris -> 2009

SIGCHI.dk Studenterpris 2009

SIGCHI.dk uddeler igen i år priser for bedste speciale indenfor fagområdet menneske-maskine interaktion og interaktionsdesign. Deadline for indstillinger er d. 13. februar 2009.
Vi opfordrer derfor alle vejledere til at indstille de bedste specialer der er bedømt ved danske institutioner i året 2008 (indtil 1. februar 2009).

Om prisen

Formålet med studenterprisen er at skabe opmærksomhed omkring HCI og interaktionsdesign, og at vise hvordan vores bedste studerende angriber videnskabelige og praktiske problemstillinger innovativt.
Prisen tildeles arbejder indenfor menneske-maskine interaktion i den bredest mulige forstand.
Der uddeles op til to priser. Prisernes størrelse afhænger af sponsorater, i 2008 blev der uddelt i alt 30.000 kroner.
Prisuddelingen finder sted i forbindelse med SIGCHI.dk’s Interaktionsdag i maj 2009.

Bedømmelsesudvalg

Bedømmelsesudvalget sammensætning meddeles på websitet.

Om SIGCHI.dk

SIGCHI.dk er et dansk, tværfagligt forum for praktikere, forskere, undervisere, studerende og andre, der på tværs af organisationer, ønsker at deltage i dialog omkring og innovation af menneske-maskine interaktion i ordets bredeste betydning.
SIGCHI.dk er en forkortelse for Special Interest Group on Human Computer Interaction in Denmark. (se mere på http://www.sigchi.dk)
SIGCHI.dk blev etableret som forening i 1999 og har ca. 370 betalende medlemmer og en liste på over tusind interesserede.

Indstilling

Indstillingen laves af vejleder, eller i særlige tilfælde af censor eller en anden fagligt velrenommeret person. Indstillingen skal udover et abstract indeholde en motivation for hvorfor arbejdet er værdigt til at modtage prisen. 
Indstillingen sker på det særlige indstillingsskema, der sammen med specialerapporten i PDF format sendes med e-mail til bedømmelsesudvalgsformand Olav W. Bertelsen på adressen studenterpris2009@sigchi.dk . Deadline for indstillinger er 13. februar 2009.

Bedømmelsesudvalg

  • Olav W. Bertelsen (formand), Aarhus Universtitet
  • Lene Nielsen, Snitker & Co
  • Julia Gardner, Uni-C
  • Ellen Christiansen, Syddansk Universitet
  • Marianne Graves Petersen, Aarhus Universitet

Indstillingsskema og yderligere oplysninger med videre vil løbende kunne findes på http://www.sigchi.dk/studenterpris2009